GOSSIP

Δείτε πως είναι σήμερα ο Nick Nolte - Έχει γίνει αγνώριστος [εικόνες]

Κάποτε υπήρξε ένας από τους διασημότερους και πιο γοητευτικούς άνδρες στο Χόλιγουντ, αλλά πλέον πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή του Nick Nolte.

To 1992, το περιοδικό People είχε ψηφίσει τον Nick Nolte ως τον πιο σέξι άνδρα στον κόσμο.


Τότε η καριέρα του ήταν στο απόγειο της. Την προηγούμενη χρονιά είχε προταθεί για Όσκαρ για το φιλμ "Ο Πρίγκιπας της Παλίρροιας" (συνολικά έχει προταθεί για τρία Όσκαρ) και είχε κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα και όλα έμοιαζαν ευοίωνα.


Ωστόσο σήμερα, μερικές δεκαετίες αργότερα ο άλλοτε γόης του Χόλιγουντ, έχει πλέον συχνούς νομικούς μπελάδες λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ (συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και έχει κάνει πολλές απόπειρες αποτοξίνωσης), ενώ δημοσιεύματα κατά καιρούς αναφέρουν πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας και η καριέρα του μοιάζει να έχει πάρει την κατηφόρα (πλέον συμμετέχει στη τηλεοπτική σειρά Graves, ενώ το 2018 θα τον δούμε στο φιλμ The Padre. Ωστόσο εδώ και χρόνια δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία.


Τώρα δημοσιεύτηκαν νέες φωτογραφίες του 76χρονου Nick Nolte, που τον δείχνουν να κυκλοφορεί στο Μαλιμπού με την 10χρονη κόρη του Sophie Lane, και ο άλλοτε γόης του Χόλιγουντ είναι αγνώριστος, με άσπρη γενειάδα, ατημέλητα μαλλιά και παραπανίσια κιλά.




Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!