GOSSIP

Και ο πρίγκιπας Harry θα σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο στο γάμο του

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Harry έχει ήδη αποφασίσει να κάνει κάτι που θα σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο στο γάμο του και δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη.

Όπως αναφέρει και ο Independent, o Harry σκοπεύει να ζητήσει από τον αδελφό του William να αναλάβει το ρόλο του best man (κουμπάρος) στον επερχόμενο γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle, τον ερχόμενο Μάιο και αυτό θα σπάσει το πρωτόκολλο.


H ειδική σε θέματα που αφορούν το Παλάτι, Marle Koenig, τονίζει πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο, στους γάμους των γαλαζοαίματων σε Βρετανία και Ευρώπη δεν υπάρχει ο ρόλος του κουμπάρου (best man).
Ωστόσο θυμίζουμε πως και ο πρίγκιπας William στο γάμο του με την Kate Middleton, αποφάσισε να σπάσει το πρωτόκολλο και ζήτησε από τον αδελφό του να είναι ο κουμπάρος του και όλοι εκτιμούν πως τώρα ο Harry θα κάνει ακριβώς το ίδιο και κανείς δεν μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.


Μάλιστα το περιοδικό US Weekly, επικαλείται πηγή από το φιλικό κύκλο του πρίγκιπα Harry, που αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Harry έχει πολλούς φίλους (και γαλαζοαίματους) που θα μπορούσαν να γίνουν κουμπάροι του αλλά αποκλείεται ο Harry να αναθέσει αυτό το ρόλο σε οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον αδελφό του με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!