GOSSIP

H Angelina Jolie λέει πώς προσπάθησε να σώσει το γάμο της

Η χολιγουντιανή σταρ που φέτος γνωρίζει την επιτυχία και ως σκηνοθέτιδα εδώ και ένα χρόνο είχε αποφύγει να μιλήσει για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη για το podcast του Hollywood Reporter, Awards Chatter, η Jolie μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειές της να σώσει το γάμο της και τελικά το οριστικό του τέλος.

"Κατά τη διάρκεια εκείνης της δεκετίας, έχασα τη μητέρα μου. Έκανα τη μαστεκτομή μου και μετά υπήρξε ένας φόβος για καρκίνο στις ωοθήκες, οπότε έπρεπε να κάνω κι εκείνη την εγχείρηση και άλλα πράγματα που συμβαίνουν φυσικά όσο περνάει η ζωή."

Με όλη αυτή την αναστάτωση στη ζωή τους, η Jolie θεώρησε πως θα μπορούσαν να επανασυνδεθούν με τον τρόπο που ενώθηκαν την πρώτη φορά -μέσω της δουλειάς τους (το ζευγάρι ερωτεύθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mr. and Mrs. Smith). Και ενδεχομένως γι' αυτό τους είδαμε μαζί στη ταινία By The Sea του 2015, την οποία σκηνοθέτησε η Jolie και πρωταγωνίστησαν και οι δύο.

"Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και δουλεύαμε καλά μαζί," είπε η Jolie. "Ήθελα να κάνουμε σοβαρή δουλειά μαζί. Θεώρησα πως ήταν ένας καλός τρόπος για να επικοινωνήσουμε."

Κι ενώ η εμπειρία ήταν θετική, όπως εξήγησε η Jolie, δεν ήταν αρκετή για να γεμίσει το κενό μεταξύ τους. Τα υπόλοιπα, είναι ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!