GOSSIP

H Jennifer Lopez με μια διαφήμιση κέρδισε μια θέση στην ιστορία της μόδας

Η Jennifer Lopez έχει πλέον αποδείξει σε όλους πως είναι μια δυναμική γυναίκα που αψηφά το πέρασμα του χρόνου.

Και τώρα η JLo κατάφερε να κερδίσει έναν ακόμη εντυπωσιακό τίτλο και να σπάσει τα στεγανά που υπάρχουν στον κόσμο της μόδας και τα ηλικιακά στερεότυπα.


Συγκεκριμένα η 48χρονη σήμερα Jennifer ανακοινώθηκε πως είναι η νέα πρωταγωνίστρια στην ανοιξιάτικη διαφημιστική καμπάνια (για την άνοιξη του 2018) του γνωστού fashion brand Guess και αυτό σημαίνει πως μόλις έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που κατάφερε να γίνει "Guess Girl" κερδίζοντας μια θέση στη σύγχρονη ιστορία της μόδας.


Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα στις καμπάνιες της Guess βλέπαμε μόνο νεαρά ακόμα και ανήλικα κορίτσια (όπως η Gigi Hadid που πόζαρε για την Guess Jeans σε ηλικία 17 ετών) και μάλιστα για πολλές από αυτές το εν λόγω συμβόλαιο στάθηκε η αρχή μιας μεγάλης καριέρας.


Το εν λόγω  brand έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα οίκων μόδας και fashion brands (όπως οι Versace, Marc Jacobs κ.ά.)οι οποίοι άρχισαν τα τελευταία χρόνια να χρησιμοποιούν και μεγαλύτερης ηλικίας πρόσωπα στις πασαρέλες και στις καμπάνιες τους, ενώ θυμίζουμε πως το 2012 η Guess με αφορμή τα 30 χρόνια της είχε τότε συνεργαστεί με την 41χρονη (τότε) Chaudia Schiffer.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!