GOSSIP

H Kim Kardashian αποκάλυψε ποια ηθοποιός θα ήθελε να την υποδυθεί

Μολονότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί το γύρισμα κάποιας ταινίας με θέμα τη ζωή της Kim Kardashian, πολλοί εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τη βιογραφία της πιο διάσημης τηλεπερσόνας του πλανήτη στη μεγάλη οθόνη.

Και φυσικά και η ίδια η Kim γνωρίζει για τις φήμες και σε συνεντεύξεις της αρχίζει να αναφέρει και ποια θα επέλεγε η ίδια για να την ενσαρκώσει σε μια κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της.


Και ενώ στην αρχή έλεγε διαρκώς πως προτιμά το ρόλο να τον πάρει κάποια από τις αδελφές της ("να μείνει στην οικογένεια" είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της) και μάλιστα έδειξε προτίμηση στη μικρότερη αδελφή της, την Kylie Jenner, την οποία είπε πως θεωρεί ιδανική για το ρόλο, τώρα μας είπε πως δεν αποκλείει το γεγονός τον συγκεκριμένο ρόλο να τον πάρει κάποια χολιγουντιανή σταρ.


Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Extra, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θεωρεί πως η Jennifer Lawrence θα μπορούσε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία με θέμα τη ζωή της Kim, η ίδια η Kim απάντησε "Φυσικά και θα μπορούσε. Είναι η καλύτερη ηθοποιός".


Και ίσως τελικά η αναφορά στο όνομα της βραβευμένης με Όσκαρ Lawrence, να μην είναι τυχαία, αφού η Jennifer συχνά δηλώνει φανατική θαυμάστρια του reality Keeping Up With The Kardashians και το δήλωσε και δημόσια πρόσφατα στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής The Tonight Show.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!