GOSSIP

Τι και αν είναι έγκυος; Η Middleton έκανε μια ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση [εικόνες]

Μπορεί να περιμένει το τρίτο της παιδί, αλλά η Kate Middleton μας δείχνει κάθε φορά, πως δεν κάνει εκπτώσεις στο στυλ της ακόμα και όταν είναι έγκυος.

Η 35χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας William, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής εμφανίστηκαν στο London Palladium Theater στη βρετανική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν το ετήσιο Royal Variety Performance (διάσημοι καλλιτέχνες κάνουν live εμφανίσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Royal Variety Charity) και η Kate ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.


Η Middleton αποφάσισε να φορέσει μια θεαματική μακριά γαλάζια τουαλέτα με κρυστάλλους, δημιουργία της αγαπημένης της διάσημης Βρετανίδας σχεδιάστριας Jenny Packham, την οποία συνδύασε με ένα κομψό μικρό τσαντάκι και ασορτί γόβες και δύσκολα κανείς μπορούσε να διακρίνει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.


Το ζεύγος παρακολούθησε το φετινό γκαλά από το βασιλικό θεωρείο του θεάτρου και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το φετινό πρόγραμμα της εκδήλωσης που περιλάμβανε εμφανίσεις από διάσημους καλλιτέχνες όπως οι  James Blunt, The Killers, Louis Tomlinson, Michael Ball, Paloma Faith, The Script και Seal.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!