GOSSIP

H Demi Lovato παντρεύεται;

H 25χρονη ποπ σταρ Demi Lovato ντύθηκε νυφούλα και προκάλεσε όργιο εικασιών στο Διαδίκτυο.

Η διάσημη τραγουδίστρια που στο παρελθόν είχε δεσμό με τον τραγουδιστή  Joe Jonas, ενώ το 2016 χώρισε με τον Αμερικανό ηθοποιό Wilmer Valderrama, εδώ και μήνες δηλώνει single, οπότε είναι λογικό όλοι να απόρησαν όταν ξαφνικά την είδαν ντυμένη νυφούλα.


Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια η Demi ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια αινιγματική φωτογραφία της όπου φοράει ένα ολόλευκο νυφικό με βέλο και δείχνει πραγματικά πανέμορφη.
Ωστόσο η ίδια δεν έγραψε τίποτα για να εξηγήσει τί σημαίνει αυτή η φωτογραφία με αποτέλεσμα οι εκατομμύρια φαν της να αρχίσουν τις εικασίες με πολλούς να πιστεύουν πως έκανε κρυφό γάμο (και μάλιστα με τον Jonas) ή πως κάνει πρόβα νυφικού γιατί σύντομα θα παντρευτεί.


Βέβαια οιν πιο ψύχραιμοι σκέφτηκαν πως είναι πιθανό να πρόκειται για κάποιο πλάνο από ένα νέο της βιντεοκλίπ, πιθανά αυτό που θα κυκλοφορήσει για το χιτ της “Tell Me You Love Me” που κυκλοφόρησε από το νέο ομώνυμο άλμπουμ της.

Και εδώ που τα λέμε αυτό είναι πολύ πιο πιθανό σενάριο από το να βρήκε ξανά τον έρωτα χωρίς κανείς να μάθει τίποτα και να παντρεύεται κιόλας.
 

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Nov 22, 2017 at 12:02pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!