GOSSIP

H Ashley Graham ντύθηκε και αυτή άγγελος για να στείλει το δικό της μήνυμα

Αυτές τις μέρες όλοι μιλούν για το φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret που έγινε στη Σανγκάη της Κίνας και όλοι εκθειάζουν τις θεϊκές αναλογίες των διάσημων αγγέλων και των μοντέλων της VS.

Όμως ένα άλλο μοντέλο, που έχει πολύ πιο πληθωρικά προσόντα και έχει κατακτήσει τον τίτλο του πιο διάσημου plus size μοντέλο στον πλανήτη, θέλησε να μας θυμίσει πως όλες οι γυναίκες δεν είναι σαν τα αγγελάκια της VS αλλά παραμένουν όμορφες.


Ο λόγος για τη Βρετανίδα Ashley Graham που τώρα λανσάρει μια νέα σειρά εσωρούχων σε συνεργασία με την Addition Elle (συνεργάζονται από το 2012 με μεγάλη επιτυχία).
Τα συγκεκριμένα εσώρουχα κυκλοφορούν σε πολλά μεγέθη για να καλύψουν κάθε σωματότυπο: από τις πιο αδύνατες μέχρι τις πιο εύσωμες γυναίκες.


Έτσι η Ashley ανέβασε στα social media μία φωτογραφία της όπου και η ίδια φοράει εσώρουχα και φτερά αγγέλου και την πόσταρε μαζί με το hashtag #thickthighssavelives, δηλαδή "τα χοντρά μπούτια σώζουν ζωές" για να θυμίζει πόσο ανθυγιεινό μπορεί να είναι για τα νεαρά κορίτσια το να προσπαθούν με εξαντλητικές δίαιτες να μοιάσουν στα super models σαν αυτά που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο σόου της Victoria's Secret.
 

 

A post shared by (@theashleygraham) on Nov 19, 2017 at 6:47pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!