GOSSIP

H Cristina Aguilera έχει πλέον γίνει αγνώριστη [εικόνες]

Και όμως αυτή η ξανθιά τραγουδίστρια με το ίσιο μαλλί είναι η Cristina Aguilera, η οποία εμφανίστηκε χθες στα ΑΜΑs και έγινε χαμός στο twitter.

H Cristina κλήθηκε να συμμετέχει στην τελετή απονομής των φετινών Αμερικανικών Μουσικών  Βραβείων (AMAs) που έγινε χθες στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες και να κάνει ένα αφιέρωμα στην αείμνηστη Whitney Houston.


Έτσι η 36χρονη σταρ ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο σατέν σύνολο και ερμήνευσε τραγούδια από το soundtrack της ταινίας Ο Σωματοφύλακας και τότε το twitter πήρε φωτιά.
Και υπήρχαν δύο λόγοι που το twitter γέμισε με σχόλια για την εμφάνιση της Aguilera.


Πρώτον γιατί η Aguilera μοιάζει να έχει γίνει αγνώριστη και πολλοί σχολίασαν πως πρέπει να σταματήσει τις αισθητικές επεμβάσεις και ειδικά τις επεμβάσεις στα χείλη της.

H Cristina χθες

Η Cristina όπως την θυμόμαστε σε προηγούμενη τελετή των AMAs


Και δεύτερον γιατί κάποια στιγμή που η Aguilera τραγουδούσε και έκανε μια κορώνα, η κάμερα εστίασε στο πρόσωπο της τραγουδίστριας Pink, η οποία κάθονταν στο κοινό και έμοιαζε να βρίσκει... φάλτσα την Aguilera. Τότε πολλοί θυμήθηκαν πως οι δύο τραγουδίστριες στο παρελθόν είχαν μια έντονη κόντρα (από την εποχή που είχαν ερμηνεύσει μαζί το Lady Marmalaide).


Ωστόσο η ίδια η Pink αναγκάστηκε μέσω twitter  να εξηγήσει πως δεν υπάρχει καμιά κόντρα με την Aguilera και να πει πως της άρεσε πολύ η ερμηνεία της.

Ιδού η επίμαχη γκριμάτσα της Pink


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!