GOSSIP

Οι φαν του Harry Potter ξεσπαθώνουν κατά του Johnny Depp

Πρόσφατα οι αναρίθμητοι φαν του Harry Potter ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση της παραγωγής της νέας ταινίας "Φανταστικά Πλάσματα", αλλά η συμμετοχή του Johnny Depp στο καστ δεν αρέσει σε πολλούς.

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 και φέρει τον τίτλο  Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Φανταστικά Πλάσματα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελγουορντ) και πρόσφατα παρουσιάστηκε το καστ που περιλαμβάνει τον Jude Law ως νεαρό καθηγητή Ντάμπλντορ, αλλά και τον Johnny Depp στο ρόλο του κακού  Gellert Grindelwald. 


Όμως εν μέσω της θύελλας που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες με τα σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ και τις αναφορές για βίαιη συμπεριφορά πολλών σταρ και παραγωγών της παγκόσμιας σόουμπιζ, πολλοί φαν βρίσκουν εντελώς άστοχη την επιλογή του Johnny Depp για το ρόλο.


Και αυτό συμβαίνει γιατί τελικά πολλοί δεν έχουν ξεχάσει πως ο διάσημος ηθοποιός κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του Amber Heard για ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά.
Και μπορεί το πολύκροτο διαζύγιο και οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό να κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά φαίνεται πως στο μυαλό πολλών ο Jonny Depp είναι ένοχος.


Μάλιστα πολλοί έσπευσαν μέσω twitter να πουν πόσο άστοχη θεωρούν την επιλογή του για το ρόλο και κάποιοι έφτασαν στο σημείο να απειλουν με μποϊκοτάζ την ταινία ή να θυμίζουν στους παραγωγούς πως έχουν λίγους μήνες περιθώριο για να διορθώσουν το λάθος τους και παρουσιάζουν ως παράδειγμα προς μίμηση τον τις κινήσεις του Ridley Scott  ή την απόφαση των παραγωγών του House of Cards να σταματήσουν τη σειρά μετά το σκάνδαλο με τον Kevin Spacey 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!