GOSSIP

H Rihanna φόρεσε τα πιο εκκεντρικά D&G γυαλιά ηλίου [εικόνες]

Αυτό το ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι τόσο υπερβολικό, τεράστιο και εκκεντρικό, που μόνο η Rihanna θα μπορούσε να τολμήσει να το φορέσει και να μην φαντάζει γελοία. 

Η διάσημη ποπ σταρ, η οποία έχει ενισχύσει τις σχέσεις της με τη βιομηχανία της μόδας και πλέον είναι η ίδια σχεδιάστρια συλλογών, μας έχει αποδείξει πως μπορεί να φορέσει τα πάντα και να υιοθετήσει ακόμα και το πιο extreme trend και να δείχνει τέλεια.


Τώρα φόρεσε ένα ζευγάρι κραυγαλέα γυαλιά ηλίου του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana και ανέβασε φωτογραφίες της στο Instagram όπου έγινε πανικός από θετικά σχόλια και likes.
Τα εν λόγω γυαλιά με τα στρας και τους φακούς στο σχήμα των γραμμάτων D και G, προέρχονται από τη νέα συλλογή του οίκου για την επερχόμενη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2018.


Η Rihanna τα συνδύασε με κατακόκκινο κραγιόν και η ίδια αστειεύτηκε γράφοντας δίπλα σε μια φωτογραφία της τη λέξη "διακριτικό".
Πάντως κάποιοι εικάζουν πως ίσως αυτές οι φωτογραφίες να προμηνύουν μια πιθανή μελλοντική συνεργασία της RiRi με το διάσημο fashion σχεδιαστικό δίδυμο.


 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Nov 11, 2017 at 3:02am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!