GOSSIP

Κατηγορούν και την Mariah Carey για σεξουαλική παρενόχληση

Σαν να μην έφταναν τα σεξουαλικά σκάνδαλα που ταλανίζουν το Χόλιγουντ με πρωταγωνιστές διάσημους άνδρες - σταρ, τώρα άρχισαν να διατυπώνονται και κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από διάσημες γυναίκες της αμερικανικής σόουμπιζ.

Και μάλιστα οι κατηγορίες αφορούν την μεγάλη ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής την Mariah Carey.


Τις κατηγορίες διατυπώνει ο πρώην σωματοφύλακας της Mariah, o Michael Anello, o οποίος, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ισχυρίζεται πως η διάσημη τραγουδίστρια τον παρενόχλησε σεξουαλικά, τον αποκαλούσε ναζί και skinhead και πως του χρωστάει περισσότερα από 200.000 δολάρια και για αυτό ο πρώην σωματοφύλακας της Mariah ετοιμάζει να καταθέσει αγωγή εναντίον της σταρ.


Ο πρώην σωματοφύλακας αναφέρει πως η Mariah ζητούσε να περιστοιχίζεται από "μαύρους" και όχι "λευκούς" ανθρώπους και χλευαστικά αποκαλούσε τον ίδιο ναζί, ενώ σύμφωνα με πηγές στο προσχέδιο της αγωγής ο Anello αναφέρει πως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο θέρετρο Cabo San Lucas στο Μεξικό, η Mariah ζήτησε από τον Anello να ανέβει στο δωμάτιό της για να τη βοηθήσει να μετακινήσει κάποιες αποσκευές. Όταν όμως ο Anello ανέβηκε στο δωμάτιο βρήκε τη Mariah να τον περιμένει φορώντας μόνο εσώρουχα. Ο ίδιος πάντως αναφέρει πως παρά τις πιέσεις της σταρ τελικά δεν είχαν σεξουαλική επαφή.

Τέλος ισχυρίζεται πως η ντίβα της μουσικής χρωστάει το χρηματικό ποσό των 221,329 δολαρίων στην εταιρεία που έχει ιδρύσει ο Anello και η οποία παρέχει υπηρεσίες προστασίας σε celebrities.

Η Mariah Carrey και ο Anello


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!