GOSSIP

Στα 59 της χρόνια η Sharon Stone έκανε μια νέα σέξι φωτογράφηση [εικόνες]

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από όταν ένα κινηματογραφικό σταυροπόδι την καθιέρωσε ως το απόλυτο σύμβολο του σεξ, αλλά η Sharon Stone ακόμα και σήμερα νιώθει και είναι σέξι.

Το 1992 όλος ο πλανήτης έμαθε την Sharon Stone μέσα από την ταινία Βασικό Ένστικτο και έκτοτε όλοι μιλούσαν για το απόλυτο θηλυκό. 


Η Sharon Stone πλέον είναι 59 ετών, έχει κάνει στροφή στη ζωή της και εδώ και χρόνια εστιάζει κυρίως στην ιδιαίτερα πλούσια φιλανθρωπική δράση της και στην οικογένειά της (έχει υιοθετήσει τρία παιδιά) χωρίς αυτό να σημαίνει πως απέχει από το σινεμά (σύντομα θα τη δούμε στο The Disaster Artist του James Franco).


Τώρα πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Haute Living και μίλησε για τη δράση της για την χρηματοδότηση των ερευνών για της θεραπεία του AIDS/HIV και φρόντισε να μας δείξει πως παραμένει σέξι, ποζάροντας με εσώρουχα και διάφανα ρούχα.


Η ίδια δηλώνει πως είναι ευτυχισμένη και πως συνεχίζει να αισθάνεται όμορφη και αρνείται πεισματικά πως έχει κάνει οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση και λέει χαρακτηριστικά πως δεν έχει και χρόνο για να κάνει κάτι τέτοιο και αποδίδει την αγέραστη όψη της στις καλές κρέμες και τη σωστή και υγιεινή διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!