GOSSIP

O πρώην πρωταγωνιστής του Gossip Girl κατηγορείται για βιασμό

Ένας ακόμη σταρ του Χόλιγουντ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό καθώς η θύελλα των ερωτικών σκανδάλων στην αμερικανική σόουμπιζ δεν λέει να κοπάσει.

Το περιοδικό People των ΗΠΑ αναφέρει πως το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) διεξάγει έρευνες, καθώς ο διάσημος ηθοποιός Ed Westwick κατηγορείται για το βιασμό και τη σεξουαλική παρενόχληση μιας ηθοποιού.


Συγκεκριμένα, καταγγελία εις βάρος του πρώην πρωταγωνιστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Gossip Girl, φημολογείται πως πως έκανε η ηθοποιός Kristina Cohen, ωστόσο η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει επίσημα το αν η εν λόγω ηθοποιός έκανε την καταγγελία, αλλά αναφέρει πως όντως διεξάγει έρευνα για τις κατηγορίες.

H Cohen


Από την άλλη ο ίδιος ο Ed μέσω social media διαψεύδει πως έχει διαπράξει αυτή την πράξη και πως έχει παρενοχλήσει ποτέ, έχει βιάσει ή γνωρίζει την εν λόγω ηθοποιό.

 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on Nov 7, 2017 at 8:46am PST


Η 27χρονη Cohen από την μεριά της ανέβασε στο Facebook ένα ποστ όπου περιγράφει πως έγινε το συμβάν πριν από 3 χρόνια όταν η ίδια είχε επισκεφτεί τον Westwick μαζί με έναν παραγωγό, τον οποίο όμως δεν ονομάζει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!