GOSSIP

H Nicki Minaj με αυτό το look δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία [εικόνες]

Ο κόσμος της αμερικανικής μόδας είχε την τιμητική του στο χθεσινό γκαλά των βραβείων του CFDA και του Vogue Fashion Fund, αλλά και η τραγουδίστρια Nicki Minaj φρόντισε με μια ιδιαίτερα προκλητική εμφάνιση να κάνει αισθητή την παρουσία της στο event.

Στο ετήσιο αυτό κοσμικό event που διοργανώνει το Συμβούλιο Αμερικανών Σχεδιαστών Μόδας (Council of Fashion Designers Of America) κάθε χρόνο βραβεύονται νέοι ανερχόμενοι Αμερικανοί σχεδιαστές μόδας και στο παρελθόν (ο θεσμός υπάρχει από το 2012) την τιμητική τους είχαν ονόματα όπως οι Rodarte, Proenza Schouler, Altuzarra και Alexander Wang.

Ωστόσο η 34χρονη Nicki θέλησε να επισκιάσει τους πάντες και φρόντισε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του event που έγινε χθες στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα ιδιαίτερα προκλητικό σύνολο.
Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο κορμάκι με ουρά, αβυσσαλέο ντεκολτέ και δέσιμο - κορσέ στη μέση που τόνιζε τις πληθωρικές καμπύλες της.


Το look της επιμελήθηκε ο Alexander Wang, ο οποίος και τη συνόδευσε στο κόκκινο χαλί.


Βέβαια η Nicki, που με αυτό το look έστρεψε όλα τα φλας πάνω της, φρόντισε να ποζάρει με τους πάντες: από την σιδηρά κυρία της μόδας Anna Wintour μέχρι τον Valentino.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!