GOSSIP

Απίστευτη τιμή έπιασαν οι... μουντζούρες της Britney Spears [βίντεο]

Η Britney Spears από μικρή έδειξε πως έχει μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και στο χορό, αλλά σίγουρα δεν έχει ταλέντο στη ζωγραφική. Ωστόσο οι... πίνακές της πωλούνται σε τιμές ρεκόρ.

Η πασίγνωστη ποπ σταρ πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στο οποίο η ίδια με σέξι σπορ ντύσιμο ζωγράφισε λουλούδια σε ένα καμβά ακούγοντας κλασική μουσική και συγκεκριμένα Μότσαρτ.


Το βίντεο είχε γίνει viral και πολλοί είχαν σχολιάσει τα παιδιάστικα λουλούδια που ζωγράφιζε η Britney και έλεγαν πως ακόμα και νήπια ζωγραφίζουν καλύτερα.

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Oct 13, 2017 at 11:53am PDT


Ωστόσο η Britney δηλώνει πως όχι μόνο ζωγραφίζει αποκλειστικά και μόνο για την προσωπική της ευχαρίστηση, αλλά φρόντισε να χρησιμοποιήσει τα... έργα τέχνης της για καλό σκοπό.


Έτσι δώρισε τον πίνακα με τα λουλούδια σε πλειστηριασμό που έγινε για να συγκεντρωθούν χρήματα για τoυς φιλανθρωπικούς σκοπούς του Vegas Cares, που προσπαθεί να βοηθήσει τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων του πρόσφατου μακελειού που έγινε σε συναυλία στο Λας Βέγκας. Μάλιστα ο εν λόγω πίνακας έπιασε τιμή ρεκόρ και πουλήθηκε έναντι 10.000 δολαρίων!


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!