GOSSIP

Η Lady Gaga είπε το «ναι»

Έτοιμη να γίνει νυφούλα.

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από την μέρα που έληξε τον πρώτο αρραβώνα της, αλλά η Lady Gaga, φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και έτοιμη να γίνει νυφούλα

Η Lady Gaga, σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο νέος της αγαπημένος, Christian Carino, το περασμένο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας θέλουν τον μάνατζερ να πήρε την άδεια του πατέρα της pop star, πριν κάνει την πρόταση στην τραγουδίστρια! Όμως, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η Lady Gaga, καθώς έχει διαγνωστεί με ινομυαλγία, η οργάνωση του γάμου δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μαζί, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο αμερικάνικο Super Bowl στο Texas. Τότε όλοι μιλούσαν για το νέο ειδύλλιο της Lady Gaga, μετά τον χωρισμό με τον αρραβωνιαστικό της, Taylor Kinney, με τον οποίον ήταν μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από την μέρα που έληξε τον πρώτο αρραβώνα της, αλλά η Lady Gaga, φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και έτοιμη να γίνει νυφούλα.

 

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!