GOSSIP

Η Selena Gomez ανοίγει την καρδιά της για την περιπέτεια της υγείας της

Για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη μιλά για πρώτη φορά δημόσια η Selena Gomez.

Η ποπ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο NBC News μαζί με τη φίλη της Francia Raisa που της έσωσε τη ζωή, δωρίζοντας της το νεφρό της. Η συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά στο μικρό απόσπασμα το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, η Selena Gomez δηλώνει ότι δεν ήθελε να ζητήσει από κανέναν να είναι δωρητής αλλά η φίλης της προσφέρθηκε κι έτσι αποφάσισαν να το κάνουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει ότι θα έκανε την επέμβαση τον περασμένο μήνα, προσθέτοντας ότι χρειάζεται καινούργιο νεφρό εξαιτίας της μάχης που δίνει με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου.

Στη συνέντευξη η Gomez δεν διστάζει να πει ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή. «Ήταν πραγματικά ζήτημα ζωής ή θανάτου», είπε χαρακτηριστικά.

Η 29χρονη Francia Raisa είναι ηθοποιός και είναι γνωστή για την οικογενειακή σειρά του ABC «The Secret Life of the American Teenager».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!