GOSSIP

Η Selena Gomez και ο Weeknd μόλις χώρισαν

Ναι, κι εμείς αδυνατούμε να το πιστέψουμε

Σαν ψέμα ακούγεται στα αυτιά μας εδώ και μερικές ώρες η συγκεκριμένη είδηση. Πριν από δύο ημέρες διαβάσαμε πως η Selena Gomez και ο Weeknd βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό και θέλαμε πάση θυσία αυτό να μην ισχύει. Τελικά όμως διαψευστήκαμε εμείς και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, αφού ο χωρισμός τους όχι μόνο ισχύει, αλλά είναι και οριστικός.

Τόσες βόλτες και συναντήσεις με τον Justin Bieber έπρεπε να έχουν μια λογική εξήγηση και αυτή δεν άργησε να έρθει. Πως γίνεται όσο ήταν με τον Weeknd να μην έλεγαν ούτε γεια και ξαφνικά να απαθανατίζονται μαζί σε βόλτες; Σίγουρα κάτι συνέβαινε και αυτό ήταν πραγματικά το χειρότερο σενάριο.

Το ζευγάρι που αγαπήσαμε όσο τίποτα τον τελευταίο χρόνο (σχεδόν) αποτελεί πια παρελθόν και ο λόγος δεν είναι ο Justin Bieber. Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες. «Η Selena και ο Abel έχουν «παγώσει» τη σχέση τους εδώ και αρκετούς μήνες», αναφέρει μια πηγή στο People και συνεχίζει, «είναι πολύ δύσκολο με εκείνον να είναι σε περιοδεία και εκείνη να μένει στην Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετέχει. Δεν τους ήταν καθόλου εύκολο».

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!