GOSSIP

Prince: «Ο αδελφός μου είχε προβλέψει το θάνατο του τρία χρόνια πριν»

Η αδελφή του καλλιτέχνη με το όνομα Prince, Τyka Nelson εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στο ITV της Βρετανίας όπου και εξομολογήθηκε ότι ο μοβ πρίγκιπας της μουσικής βιομηχανίας ήξερε ότι θα πεθάνει, τρία χρόνια πριν τον θάνατο του το 2016.

Μιλώντας στην εκπομπή "Lorraine" η αδελφή του Prince αποκάλυψε μια συζήτηση μτεαξύ τους, ένα διάλογο που η ίδια είπε ότι τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα"

"Ήμουν σε ένα ταχυφαγείο όταν δέχθηκα μια κλήση από άγνωστο αριθμό. Άκουσα μια φωνή να με ρωτάει: 'είσαι η Tyka; είμαι ο Prince'. Του απάντησα: 'ακόμη και μετά από τόσο καιρό απουσίας από τη ζωή μου αναγνωρίζω ποιος είσαι, ξέρω τη φωνή σου" είπε.

"Μιλάγαμε για διάφορα όταν ο Prince μου είπε, στα ξαφνικά, απροειδοποίητα: 'Νομίζω έχω ολοκληρώσει όλα όσα έπρεπε σε αυτή τη ζωή'. Ήταν ο τρόπος του να με προετοιμάσει για τη μεγάλη του έξοδο" προσθέτει.

Η Νelson αναφέρθηκε και σε έναν αστικό μύθο που κυκλοφορεί στον οικογενειακό της κύκλο.

"Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την καταγωγή και τις ρίζες μας με τους Ινδιάνους της Αμερικής. Όλοι έχουμε διαίσθηση και προαισθήματα..." είπε και στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι μετά το θάνατο του αδελφού της παλεύει σκληρά ώστε να μην απαλύνει τη θλίψη της με αλκοόλ και σκληρά ναρκωτικά.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!