GOSSIP

Cate Blanchett: λέει σκουπίδι τον Steve Bannon & διευκρινίζει ότι sexy δεν σημαίνει sex

Η Αυστραλή star Cate Blanchett τιμήθηκε με το βραβείο Style Icon στα InStyle Awards 2017.

Μιλώντας στο κοινό που την τίμησε η Blanchett μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση και αναφέρθηκε στο παράλογο του είναι και του φαίνεσθαι που πάντα μπερδεύει τον κόσμο. Μετά τις ευχαριστίες προς τους σχεδιαστές μόδας η  είπε:

"Για μένα, πραγματικά style icons είναι πάντα οι γυναίκες που ήταν πάντα ο εαυτός τους χωρίς να απολογούνται, που η φυσική τους παρουσία και αισθητική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας τους, οι γυναίκες που γνωρίζουν ότι η εικόνα τους δεν είναι η ολότητα αλλά μια προέκταση αυτού που είναι". Στη συνέχεια η Blanchett απασφάλισε ενάντια στο παράδοξο.

Μας αρέσει να είμαστε σέξι, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θέλουμε να κάτσουμε να μας γ*5#σετε. Κανείς δεν έχει πει στον Steve Bannon, 'μοιάζεις με σακούλα σκουπιδιών, μήπως να πάω να σε πετάξω;'" τόνισε η 48χρονη.

Η Blanchett ετοιμάζεται να κατακτήσει με απίθανη οργή την οθόνη συμμετέχοντας στο νέο Thor.

Tο Thor: Ragnarok είναι η τρίτη ταινία της Marvel που πρωταγωνιστεί ο Νορβηγός σούπερ ήρωας με τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Taika Waititi στο τιμόνι της πιο διασκεδαστικής (λένε) περιπέτειας από τα studio της Marvel.

Στην ταινία υπάρχουν χαρακτήρες που μεταπηδούν για πρώτη φορά από τα comics της Marvel στο Marvel Cinematic Universe με την Hela (το χαρακτήρα της Blanchett) να είναι ο κακός στην υπόθεση.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!