GOSSIP

Εξοργίζει η Ellen DeGeneres με τις ευχές της προς το στήθος της Κaty Perry

Η πνευματώδης Ellen DeGeneres αποφάσισε να ευχηθεί με ανάρτηση της στο Twitter χρόνια πολλά σε μια επώνυμη φίλη της, την Katy Perry -όμως δεν πήγαν όλα όπως η ίδια θα περίμενε.

"Χρόνια πολλά @KatyPerry! Ήρθε η ώρα να βγάλεις έξω τα μεγάλα μπαλόνια!" έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία με την ίδια να κοιτάζει με επιμονή το πληθωρικό στήθος της Katy Perry.

Το hashtag #doublestandard -ήτοι δύο μέτρα και δύο σταθμά- δεν άργησε να αναδυθεί στo timeline του Twitter.

"Η Ellen DeGeneres παρενοχλεί σεξοαυλικά την Katy Perry. Αναρωτιέμαι, πως περνάει από συνεντεύξεις τις υποψήφιες υπαλλήλους της; Χόλιγουντ= #Weinstein" έγραψε ένας χρήστης. "Έλεν Γουάινσταϊν" σχολίασε άλλος. "Στην επόμενη εκπομπή της η DeGeneres θα μας εξηγήσει γιατί είναι κακό να αναφέρεσαι σε μια γυναίκα ως σεξουαλικό αντικείμενο" πρόσθεσε τρίτος χρήστης στο Twitter.

"Aν αυτό το μήνυμα το είχε γράψει ένας άντρας ο κόσμος θα πάγωνε από τρόμο" σχολίασε ο ηθοποιός Μάικλ Ράπαπορτ ενώ ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν είπε ότι αν αυτό το tweet έφερε αντρική υπογραφή η DeGeneres θα τον αποκαλούσε "ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!".

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να τις υπενθυμίσουν όσα είπε μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν και τη σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο.

"Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα και δεν συμβαίνει μόνο στο Χόλιγουντ" είπε για τη σεξουαλική παρενόχληση.

"Συμβαίνει στο χώρο εργασίας, συμβαίνει σε οικογένειες, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και είμαστε όλοι ίδιοι απέναντι σε αυτό" είπε μέσα από την εκπομπή της, πριν ευχηθεί στην Πέρι και τα προσόντα της χρόνια πολλά.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!