GOSSIP

Ποιο ελληνικό νησί είναι υποψήφιο ως το καλύτερο κινηματογραφικό τοπίο της δεκαετίας; (pics)

Τα φώτα της δημοσιότητας και το παγκόσμιο ενδιαφέρον προσελκύει η Αντίπαρος, καθώς διεκδικεί τον τίτλο του «Καλύτερου Ευρωπαϊκού Κινηματογραφικού Location της Δεκαετίας». 

Μαζί με ακόμη δέκα τοποθεσίες της Ευρώπης, στις οποίες έχουν γυριστεί ταινίες τα τελευταία δέκα χρόνια, ενδέχεται να κερδίσει το εν λόγω βραβείο, το οποίο θεσπίστηκε από το Filming Europe, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Film Commissions σε συνεργασία με το Cineuropa.

Η Αντίπαρος είναι υποψήφια με το «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν την ευκαιρία να εκλέξουν τον νικητή, επιλέγοντας και ψηφίζοντας το καλύτερο ευρωπαϊκό κινηματογραφικό location.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, στις 25 Οκτωβρίου. Καθένας μπορεί να επισκεφθεί την πανευρωπαϊκή τετράγλωσση πλατφόρμα Cineuropa - www.cineuropa.org και να ψηφίσει, συμπληρώνοντας την online φόρμα. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 7 Νοεμβρίου, εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!