GOSSIP

Η πρώτη εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους

Ένα τόσο ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι μόνο σε αυτή την πόλη θα μπορούσε να ταξιδέψει για να γιορτάσει την αγάπη του. Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση τους αρραβώνα τους, το διάσημο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για να το γιορτάσει.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να περπατούν αγκαζέ, με την star του Game of Thrones να μας δείχνει το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas γιορτάζουν στην πόλη του φωτός και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει στο τέλος του περασμένου χρόνου και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στο Instagram την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ανεβάζοντας και οι δύο την ίδια φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο χέρι της ηθοποιού.

«Είναι τρελά ερωτευμένοι», ανέφερε μία πηγή στο Us Weekly λίγο μετά την πρόταση του Joe Jonas και συνέχισε «είναι πραγματικά πολύ καλά μαζί και η οικογένεια και οι φίλοι του την λατρεύουν, ωστόσο δεν βιάζονται ακόμη να παντρευτούν». Το πιο περίεργο -και όμορφο βέβαια- είναι πως η Sophie ξαφνιάστηκε πολύ με την πρόταση του φίλου της και γι’ αυτό την χάρηκε τόσο.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!