GOSSIP

Το Sex and the City 3, θα κυκλοφορήσει χωρίς την Samantha Jones;

Μπορεί τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης επιστροφής της τρίτης ταινίας, Sex and the City, να σταμάτησαν, εξαιτίας των αδιανόητων απαιτήσεων της Kim Cattrall, ωστόσο, οι παραγωγοί σκέφτονται κάθε πιθανό τρόπο, για να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Η γνωστή ηθοποιός, λίγες μέρες πριν, επισημάνει πως δεν ήθελε να ενσαρκώσει ξανά τον εκκεντρικό ρόλο της τηλεοπτικής Samantha Jones.

Η Sarah Jessica Parker, η οποία είναι και παραγωγός των κινηματογραφικών ταινιών, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να «σκοτώσει» την Samantha, ώστε η ταινία να προχωρήσει κανονικά με τις υπόλοιπες τρεις πρωταγωνίστριες. Είναι γνωστό πως οι δύο ηθοποιοί ανέκαθεν δεν διατηρούσαν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Άλλωστε, σύμφωνα με το RadarOnline: «Η Sarah και η Kim έχουν πολύ άσχημες σχέσεις στην πραγματική ζωή, με την Sarah να κατηγορεί εκείνη για το τέλος της τρίτης ταινίας. Έτσι αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν με τα γυρίσματα είναι να σκοτώσουν τον ρόλο της Samantha».

Όσοι έβλεπαν την τηλεοπτική σειρά αλλά και την μεταφορά της, στους κινηματογράφους, θα γνωρίζουν πως η Samantha αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, οπότε η πιθανότητα θανάτου της θα ήταν εύκολα να γραφτεί.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!