GOSSIP

Ο «Τζον Σνόου» ντύθηκε... ο εαυτός του σε μασκέ πάρτι

Το απόλυτο inception συνέβη σε μασκέ πάρτι: Ο Τζον Σνόου ντύθηκε... Τζον Σνόου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κιτ Χάρινγκτον έσπασε κάθε ρεκόρ πρωτοτυπίας, καθώς «ντύθηκε» ο εαυτός του στο Game of Thrones, όμως όπως υποστήριξε δεν έφταιγε αυτός για το «παραστράτημα» αλλά η αρραβωνιαστικιά του Ρόουζ Λέσλι.

Μιλώντας στο περιοδικό Heat ο Χάρινγκτον δήλωσε: «Πρόσφατα πήγα σε ένα πάρτι γενεθλίων και το θέμα ήταν η "κακή γεύση". Ήμουν όμως στο Αμπερντίν και δεν ασχολήθηκα με το να φτιάξω κοστούμι. [...] Έτσι μπήκα στο μοναδικό κατάστημα που ήταν ανοιχτό...και η γυναίκα που δούλευε εκεί είπε "ξέρετε μοιάζετε πραγματικά με τον άντρα που παίζει στο Game of Thrones και έχω μία στολή του σήριαλ. [...] Και έβγαλε ένα κοστούμι του Τζον Σνόου, και η Ρόουζ μου ψιθύρισε στο αυτί "δεν θα σε αγαπώ εάν δεν το φορέσεις... Πρέπει να το κάνεις"».

Όμως, περιέγραψε την εμπειρία του ως «πραγματικά ενοχλητική», λέγοντας ότι «Οι άνθρωποι που τον σέρβιραν τον κοίταζαν και πρέπει να σκέφτονταν ότι είναι θλιβερός άνθρωπος. "Έχει έρθει ντυμένος με το ρόλο του". Νομίζω ότι η γυναίκα κατάλαβε ποιος ήμουν την ώρα που έφευγα από το μαγαζί».

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!