GOSSIP

Stop the press: Η Kate Middleton και ο William αποκάλυψαν την ημερομηνία γέννησης του μωρού τους

Μέσω του επίσημου Twitter account

Εδώ και περίπου δύο μήνες το παλάτι του Kensington μέσω του επίσημου account του Twitter αποκάλυψε ή μάλλον επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Kate Middleton να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί με τον πρίγκιπα William. Τα σημάδια ήταν ορατά εδώ και καιρό, όμως κανείς δεν επιβεβαίωνε επίσημα κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη που ανακοινώθηκε από το παλάτι.

Έκτοτε κάναμε με αρκετό καιρό να δούμε την Kate σε κάποια επίσημη εμφάνιση της και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως υποφέρει από υπερέμεση κύηση. Η Δούκισσα όμως την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την πρώτη της εμφάνιση κι εκεί είδαμε και την σχεδόν φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Εμάς όμως δύο είναι αυτά που μας αφορούν γύρω από την εγκυμοσύνη της: α) το φύλο του μωρού για το οποίο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες διίστανται και β) πότε θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Κι ενώ το πρώτο ερώτημα θα αργήσουμε να το μάθουμε επίσημα, το δεύτερο μόλις ανακοινώθηκε από το παλάτι του Kensington.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge με χαρά επιβεβαιώνουν πως περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι να έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο του 2018», αναφέρει το tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού. Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως η Kate είναι περίπου τριών μηνών έγκυος.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!