GOSSIP

Kaya Jones: «Οι Pussycat Dolls ήταν ένα κύκλωμα πορνείας» - Τι απαντάει η ιδρύτρια

Σε χιονοστιβάδα αποκαλύψεων εξελίσσεται το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ που ξεκίνησε δύο Παρασκευές πριν, όταν οι New York Times έφερεαν στο φως τις πολλαπλές κατηγορίες εναντίον του μεγιστάνα του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Τώρα στο μάτι ενός άλλου κυκλώνα βρίσκεται η ιδρύτρια του συγκροτήματος Pussycat Dolls που αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της από πρώην μέλος του girl group που μονοπώλησε τα charts, Κaya Jones.

H Jones με σειρά αναρτήσεων της στο Twitter ισχυρίστηκε ότι το συγκρότημα ήταν ένα "κύκλωμα πορνείας". Η Jones ήταν στη μπάντα που ανέδειξε τη Nικόλ Σέρζινγκερ από το 2003 έως το 2005.

Γράφει η 33χρονη Jones στο Twitter: «Η δική μου αλήθεια. Δεν ήμουν σε γυναικείο γκρουπ. Ήμουν σε ένα κύκλωμα πορνείας. Α, και παράλληλα τύχαινε να τραγουδώ και να είμαι διάσημη. Την ίδια ώρα, εκείνοι στους οποίους ανήκαμε έβγαζαν χρήματα» γράφει.

«Ο κόσμος με ρωτάει πόσο άσχημο ήταν ό,τι βίωσα. Αρκετά για να παρατάω τα όνειρά μου, τις συναδέλφους μου και ένα συμβόλαιο 13 εκατομμυρίων. Ξέραμε ότι θα γίνουμε νούμερο ένα» προσθέτει.

«Το να είσαι μέλος μιας ομάδας σημαίνει να παίζεις ομαδικά. Σημαίνει να κοιμάσαι με όποιον σου λένε. Αν δεν το κάνεις δεν έχουν τίποτα εναντίον σου. Εννοώ πως αφού σε "βγάλουν στο κλαρί" ή σε εθίσουν στα ναρκωτικά το χρησιμοποιούν εναντίον σου. Θυματοποιούν και πάλι το θύμα» αναφέρει.

 

«Να σε δολοφονούν ή να δολοφονούν την ψυχή σου. Ποια η διαφορά; Ένας έφηβος μπαίνει φυλακή για πολύ λιγότερα. Θα γίνει το ίδιο και στο Χόλιγουντ;» είπε και στη συνέχεια εξήγησε το λόγο που σπάνια τα θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων καταγγέλουν όσα περνάνε. «Γιατί δεν το καταγγέλουμε; Γιατί είμαστε κακοποιημένες. Εμένα με προειδοποίησαν προσωπικά πως αν μιλήσω θα καταλήξω είτε νεκρή είτε άνεργη».

Επιπλέον η Jones κάλεσε την "αρχόντισα της κόλασης" -έτσι αποκαλεί την ιδρύτρια του συγκροτήματος που δεν κατονομάζει «να εξομολογηθεί γιατί ένα άλλο κορίτσι από τη μπάντα αυτοκτόνησε». «Πες στον κόσμο πώς μας κατακρεούργησες πνευματικά» πρόσθεσε.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!