GOSSIP

Η Taylor Swift γύρισε το νέο της βιντεοκλίπ (και) σε κεμπαπτζίδικο! (pic)

Από χθες το πρωί τα τηλέφωνα στο κεμπαπτζίδικο Kentish Delight στο Βόρειο Λονδίνο δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε, ενώ κόσμος που περνάει από μπροστά στέκεται και βγάζει φωτογραφίες. Τι έχει συμβεί;

Λίγες ώρες πριν η Taylor Swift το είχε επισκεφτεί για τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ. Το θέμα του οποίου είναι London by night, και περιλαμβάνει βόλτες με μάυρα ταξί, κόκκινα λεωφορεία και ποδήλατο (ασχέτως χρώματος). Στα γυρίσματα που ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν στις 6 το πρωί της Δευτέρας η ποπ σταρ βιντεοσκοπήθηκε σε διαφορετικά μέρη της βρετανικής πρωτεύουσας, ανάμεσά τους και το συγκεκριμένο κεμπαπτζίδικο.

Γιατί όμως αυτό και όχι κάποιο άλλο; Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Telegraph η Σουίφτ επισκέφθηκε μέρη στα οποία έχει ξαναβγεί τον τελευταίο χρόνο παρέα με τον Βρετανό φίλο της, Τζο Άλγουιν. Εκείνες οι έξοδοι ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και μπορεί να είχε φάει δεκάδες κεμπάμπ (αν και δεν την κόβουμε για τέτοιο τύπο) χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι, αλλά αυτή τη φορά το Kentish Delight έγινε το πιο γνωστό κεμπαπτζίδικο του Λονδίνου, της Αγγλίας και πιθανότατα του κόσμου.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για ποιο τραγούδι γυρίστηκε το βιντεοκλίπ, πάντως θα είναι το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει από το νέο άλμπουμ «Reputation», μετά από το «Look What You Made Me Do».

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!