GOSSIP

Μόνικα Μπελούτσι: Γοητεύει & βραβεύεται στο San Sebastian

Μπορεί ο Τζέιμς Φράνκο να αναδείχθηκε σε μεγάλο νικητή του 65ου φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν -η ταινία "The Disaster Artist" του τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης ταινίας στο φεστιβάλ της Ισπανίας- όμως η γοητευτική καλλονή της Ιταλίας Μόνικα Μπελούτσι γοήτευσε με την παρουσία της την επιτροπή -ακόμη και πριν την απονομή της.

Η 52χρονος ηθοποιός παρέλαβε το Donostia Award στο San Sebastián Film Festival από τον πρόεδρο της επιτροπής Τζον Μάλκοβιτς και αφού απέδειξε την υπεροχή της στη μεγάλη σκηνή της τελετής βράβευσης ντυμένη με δημιουργία του οίκου Valentino χαμογέλασε υπερασπιζόμενη τον τίτλο της πιο διαχρονικά ερωτικής Ιταλίδας star των καιρών μας.

Η Μπελούτσι ξεκίνησε την καριέρα της στην ιταλική τηλεόραση το 1990. Το 1992 την βρίσκει να συμμετέχει στην πρώτη μεγάλη και δη αμερικανική παραγωγή ως μία από τις αιμοσταγείς νύφες του Δράκουλα στην ταινία του Κόππολα “Bram Stoker’s Dracula” και τέσσερα χρόνια μετά καθιερώνεται ως ηθοποιός αξιώσεων με την πρώτη της υποψηφιότητα στα Σεζάρ της Γαλλίας για την ταινία “The Apartment” (1996).

"Όταν κάνεις μια ταινία δεν γνωρίζει τι θα προκαλέσει. Ίσως καταλάβω κάποιες από τις επιλογές μου όλα αυτά τα χρόνια αργότερα. Ίσως αργότερα" είπε για την ιδιαίτερα βίαιη αλλά και ποιητική καριέρα της μπροστά στο φακό.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!