GOSSIP

Rose Leslie: Mας δείχνει το δαχτυλίδι της στην πρώτη έξοδο της, μετά την ανακοίνωση γάμου με τον Kit

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Kit Harington επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Rose Leslie. Ο Jon Snow κοινοποίησε την αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα The Times, στη στήλη με τους γάμους, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το πότε και το που θα γίνει η τελετή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Game of Thrones και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, τόσο που τώρα τους οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στην πρώτη του έξοδο μετά την είδηση του γάμου τους και η Rose μας έδειξε το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Κύριος με τα όλα του ο αγαπημένος μας Kit, ο οποίος όπως έχουμε καταλάβει λατρεύει τη Rose και δεν φεύγει στιγμή από κοντά της. Ο φακός τους τσάκωσε σε απογευματινή βόλτα τους στους δρόμουςς του Λονδίνου την Παρασκευή και φυσικά δεν θα μπορσούσαμε να μην παρατηρήσουμε το δαχτυλίδι της.

Το ζευγάρι περπατούσε χέρι χέρι συνεχώς και η Rose φυσικά δεν θα μπορούσε να μην χαμογελάσει πλατιά, όταν ο φακός εστίασε το τεράστιο διαμαντεένιο μονόπετρο της. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτόν τον γάμο και φυσικά να τον παρακολουθήσουμε.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!