GOSSIP

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Khloe Kardashian με φουσκωμένη κοιλίτσα

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες φημολογείται, πως η Khloe Kardashian περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της Tristan Thompson και πως μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε όμως και διαψεύσει την είδηση και συνεχίζει κανονικά τη ζωή της. Ίσως να μην είναι ακόμη έτοιμη θα μας πεις, ωστόσο στις τελευταίες φωτογραφίες της στο Instagram ξεχωρίζει ξεκάθαρα η μικρή κοιλίτσα της.

Μάλιστα το Σάββατο έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης και η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της ήταν και πάλι ορατή, όσο και αν προσπάθησε να την κρύψει. Η 33χρονη reality star έδωσε το παρών σε ένα event για την σειρά ρούχων που σχεδιάζει, Good American, στο Nordstrom στο Los Angeles και φρόντισε φυσικά να μη δώσει ιδιαίτερο στόχο.

Η Khloe φορούσε μαύρο εφαρμοστό παντελόνι και από πάνω ένα σατέν μαύρο κιμονό, το οποίο όμως είχε δεμένο στη μέση με μία ζώνη, προκειμένου να κρύψει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο. Αυτό βέβαια κίνησε ακόμη περισσότερες υποψίες, αφού η Khloe σπάνια ντυνόταν τόσο συντηρητικά. Ωστόσο όσο και αν προσπάθησε, αν εστιάσεις καλά στη φωτογραφία θα διακρίνεις κάτω από τη ζώνη την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!