GOSSIP

Η Julia Roberts έπαιξε όλη την καριέρα της σε 9 λεπτά (vid)

Για Carpool Karaoke μπορεί να μην κάνει, αλλά μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ έχει σίγουρα θέση στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν.

Έτσι, η Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε καλεσμένη στο «The Late Late Show» και μεταξύ άλλων, κλήθηκε από τον δημοφιλή παρουσιαστή να κάνει μαζί του μία μίνι αναπαράσταση από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας της μέσα σε 9 μόλις λεπτά.

Έτσι, με εφαλτήριο το «θρυλικό» πια Notting Hill, η 49χρονη ηθοποιός υποδύθηκε χαρακτήρες από πασίγνωστες ταινίες της όπως τα: Η νύφη το 'σκασε, Ανθισμένες Μανόλιες, Παιχνίδια Εξουσίας, Mystic Pizza, Pretty Woman, Κάπταιν Χουκ, Έριν Μπρόκοβιτς, The Pelican Brief, και Νύχτες με τον Εχθρό μου. 

Κατά την αναπαράσταση των Ocean's Eleven και Ocean's Twelve, ο Κόρντεν επέλεξε μία «περίεργη» κάπως εμφάνιση. Όταν η Ρόμπερτς τον ρώτησε τι ακριβώς κάνει, της απάντησε: «Κάνω τον Τζορτζ Κλούνεϊ! Έχω καφέ, τεκίλα και καναδυό τέτοια», σχολιάζοντας προφανώς τις διαφημίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο νυν πατέρας των διδύμων.

Παρόλα αυτά, μακράν η καλύτερη στιγμή τους ήταν από την ταινία «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου». Η Ρόμπερτς είπε την ατάκα με την οποία παρακάλεσε στο έργο τον κολλητό της να επιλέξει την ίδια αντί της Κάμερον Ντίαζ και τότε ο Κόρντεν πήρε από το πουθενά ένα μικρόφωνο και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Say a Little Prayer», προκαλώντας τα γέλια της ηθοποιού και την ίδια να... δεχθεί την «πρόκληση».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!