GOSSIP

Julia Roberts: «Ήμουν ένα κακομαθημένο, εγωιστικό βρωμόπαιδο»

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς δεν δίστασε να είναι αυστηρή με τον εαυτό της και τους κακούς τρόπους της στην τελευταία συνέντευξη της στη βρετανική έκδοση του περιοδικού μόδας Ηarper's Bazaar.

Μιλώντας στην έκδοση η σχεδόν 50χρονη πλέον, διαχρονικά Pretty Woman (σσ. η ταινία μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι του Μπρόντγουεϊ) παραδέχθηκε ότι αν κάτι χαρακτήριζε τη συμπεριφορά της, αυτό είναι οι πολύ κακοί τρόποι της στα πρώτα χρόνια της καριέρας της στην Tinseltown.

"Ήμουν η προτεραιότητα μου, ένα εγωιστικό κακομαθημένο βρωμόπαιδο που γυρνούσε από εδώ και από εκεί και έκανε ταινίες" λέει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που σταμάτησε να συμπεριφέρεται με αγένεια μετά τη γνωριμία της με τον σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, Ντάνι Μόντερ το 2000.

Η εξομολόγηση της Ρόμπερτς δεν εντυπωσιάζει όλους όσοι γνωρίζουν τι έχει ειπωθεί πριν από αυτήν για αυτήν από το υπόλοιπο Χόλιγουντ.

Όταν ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ κλήθηκε να απαντήσει αν θα συνεργαζόταν ξανά με την Ρόμπερτς μετά το "Hook" του 1991 είπε ένα ξερό, μονολεκτικό: "Όχι".

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο η Ρόμπερτς ήταν ένα ράκος στα γυρίσματα της ταινίας που είχαν ξεκινήσει μόλις τέσσερις μέρες μετά το χωρισμό της από τον ηθοποιό Κίφερ Σάδερλαντ. Η Ρόμπερτς που υποδυόταν την Τίνκερμπελ είχε παρατσούκλι. Την φώναζαν όλοι "Τίνκερχελ" -ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη "hell" (κόλαση) να χαρακτηρίζει την αισχρή συμπεριφορά της προς όλους.

Επιπλέον η Τζούλια Ρόμπερτς είχε ενοχλήσει και τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "I Love Trouble" του 1994, Νικ Νόλτε. Όπως αναφέρουν οι LA Times, "η Ρόμπερτς ήταν φανερά ενοχλημένη από τον υπερβολικό αντρισμό του Νόλτε στα πλατό. Τον προσέβαλε και τον μείωνε συνεχώς. Μετά το άνοιγμα της ταινίας στους κινηματογράφους η Ρόμπερς χαρακτήρισε τον Νόλτε σε συνέντευξη της στους New York Times ως "γοητευτικό και καλό αλλά κάποιες φορές εντελώς αηδιαστικό τύπο".

"Δεν είναι ευγενικό να χαρακτηρίζεις κάποιον 'αηδιαστικό'. Αλλά έτσι και αλλιώς (σσ. η Ρόμπερτς) είναι κακός άνθρωπος. Όλοι το ξέρουν αυτό" ήταν η απάντηση του Νόλτε.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!