GOSSIP

Oprah Winfrey: Δείτε την ερώτηση που δέχεται από όλους τους καλεσμένους της

Ποιος να το περίμενε πως μία παρουσιάστρια του μεγέθους της Oprah Winfrey δέχεται τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις από όλους ανεξαιρέτως τους καλεσμένους της. Στις εκπομπές της έχουν παρευρεθεί από Προέδρους των ΗΠΑ μέχρι απλοί καθημερινοί άνθρωποι και η πορεία της στην κορυφή είναι μοναδική.

Πλέον διαθέτει το δικό της κανάλι, που σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία. Η 17 φορές βραβευμένη παρουσιάστρια λοιπόν μίλησε πρόσφατα για την εκπομπή της και όσα βιώνει με τους καλεσμένους της.

Συγκεκριμένα εξήγησε, ότι όλοι ανεξαιρέτως ιδιότητας και επαγγέλματος είχαν μία κοινή ερώτηση για την ίδια την Oprah. Ευρισκόμενη λοιπόν στο Tribeca TV Festival της Νέας Υόρκης, εξομολογήθηκε για το τα 25 χρόνια (από το 1986 μέχρι το 2011) που διήρκεσε το Oprah Winfrey Show:

«Οποιοσδήποτε κι αν πήρα συνέντευξη, μετά από κάθε συνέντευξη, σε κάποια φάση θα μου έλεγε, “Πώς ήταν αυτό; Ήταν ΟΚ; Πώς τα πήγα; Ήταν εντάξει;”. Είτε ήταν ο Barack Obama και η Beyonce, είτε ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά του ή αυτός που τα κακοποίησε, όλοι τους»!

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!