GOSSIP

Gal Gadot: Επιβεβαιώνει ότι το στήθος της ήρθε για να μείνει στον Jimmy Kimmel

Η Wonder Woman από το Ισραήλ Γκάλ Γκαντότ (Gal Gadot) είναι μία από όλους του σταρ που συμμετέχουν σε ακόμη ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής στήλης του Jimmy Kimmel "Mean Tweets".

Απαντώντας σε τοξικούς ή απλά κακοπροαίρετους χρήστες του Twitter και τα δηλητηριώδη σχόλια τους η Γκαντότ διάβασε μια ανάρτηση για το στήθος της ή μαλλον την απουσία αυτού.

"Γκαλ Γκαντότ;;; Αναρωτιέμαι γιατί αυτή η γυναίκα δεν έχει β*%ιά" έγραψε ένας χρήστης. "Εδώ είναι, μην ανησυχείς" ήταν η απάντηση της 32χρονης που έγραψε ιστορία δικαιώνοντας εισπρακτικά την επιλογή της ως ιδανική Wonder Woman της μεγάλης οθόνης.

Άλλοι πρωταγωνιστές που κλήθηκαν να διαβάσουν αλλά και να απαντήσουν στα "μαύρα σκυλιά" του twitter είναι οι Τζέικ Τζίλενχααλ ("Έχει την ιδανική μούρη για να την κάνεις κρέας" έγραψε ο χρήστης του κοινωνικού δικτύου), Ελίζαμπεθ Μος ("Η Μος έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι και καλή καθαρίστρια αν και η αυστηρή γιαγιά μου τη βρίσκει αηδιαστική" ήταν το δικό της πολύ κακό tweet της Δευτέρας), Έμα Γουάτσον, Γκουίνεθ Πάλτροουμ Τζένιφερ Άνιστον, Τζένιφερ Λόρενς και άλλοι.

Η Γκαντότ που πλέον δεν αντιπροσωπεύεται από το πρακτορείο Untitled Entertainment σύμφωνα με το The Hollywood Reporter θα επιστρέψει ως Wonder Woman και σωτήρα της κινηματογραφικής μεταφοράς των DC Comics στο "Justice League" αλλά και το sequel της υπερπαραγωγής που κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 819 εκατομμύρια δολάρια, τη γυναικεία υπόθεση που λέγεται "Wonder Woman".

Τέλος η ηθοποιός και πρώην μοντέλο από το Ισραήλ είναι σε συζητήσεις για να συμμετάσχει μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο καστ του θρίλερ της Metro-Goldwyn-Mayer, "Deeper".

Η ταινία αφορά έναν πρώην αστροναύτη (τον οποίο υποδύεται ο Κούπερ) που προσλαμβάνεται για να κατευθύνει ένα υποβρύχιο στο βαθύτερο σημείο του ωκεανού. Υπερφυσικά γεγονότα προκύπτουν, καθώς το υποβρύχιο πλησιάζει τον προορισμό του και πέρα από την Γκαντότ το studio έχει προσεγγίσει για τη σκηνοθεσία τον Ούγγρο σκηνοθέτης της ταινίας "White God" Κορνέλ Μούντρουτσο, ένα όνομα που συζητιέται πολύ στο Χόλιγουντ.

Το "Justice League" θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 17 Νοεμβρίου.Τα γυρίσματα της ταινίας "Deeper" αναμένεται να αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2018.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!