GOSSIP

To διάσημο ζευγάρι, το μυστήριο με τον αρραβώνα και οι απαντήσεις

Ήρθε η ώρα να μάθουμε τι συμβαίνει με το ζευγάρι του Hollywood

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγους μήνες, από την ημέρα που μάθαμε πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι ζευγάρι και επιτέλους ήρθε η ώρα να μάθουμε αν οι δύο stars έχουν τελικά αρραβωνιαστεί όπως αναφέρουν οι φήμες εδώ και καιρό . Ο πρώην αθλητής μίλησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Τύπου (για την πρεμιέρα της νέας σεζόν της σειράς Shark Tank) και έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά με τις εξαιρετικά αόριστες απαντήσεις του.

«Δεν ξέρω», δήλωσε διστακτικά ο 42χρονος στο E! News, προσπαθώντας  να αποφύγει την ερώτηση για το αν αυτός και η Jen έχουν μετακομίσει μαζί. Και το ίδιο διστακτικά και αόριστα απάντησε όταν τον ρώτησαν εάν έκανε πρόταση στην sexy Λατίνα ή αν σχεδιάζει να της προτείνει σύντομα να παντρευτούν: «Το ερώτημα είναι πως πρώτα πρέπει να μάθω σε ποιο επεισόδιο είμαι», είπε αστειευόμενος.

Όπως αναφέρθηκε στο Life & Style, η J.Lo και ο A-Rod μετακόμισαν μαζί λίγο καιρό μετά αφού άρχισαν να βγαίνουν, αλλά η τραγουδίστρια ήταν διστακτική στο να παντρευτεί με τον καλό της λόγω των προηγούμενων αποτυχημένων σχέσεών της. «Η Jennifer ανησυχεί ότι πρόκειται να κάνει ένα ακόμη λάθος», αποκάλυψε μία πηγή στο Life & Style. 

Όπως καταλαβαίνεις οι αινιγματικές απαντήσεις του Alex Rodriguez δεν έριξαν και πολύ φως στο τούνελ της υπόθεσης τους, όμως θα μάθουμε σύντομα.

 

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!