GOSSIP

Η αποκάλυψη της Lady Gaga για το πρόβλημα υγείας της

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τη Lady Gaga να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρόκειται μάλιστα να δείξει πλάνα από τις επισκέψεις της στους γιατρούς στο νέο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της, «Five Foot Two». 

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στο Toronto Film Festival.

Μετά την προβολή του η 31χρονη επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter πως πάσχει από ινομυαλγία, βγάζοντας αληθινά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. «Στο ντοκιμαντέρ η χρόνια ασθένεια, ο χρόνιος πόνος που έχω είναι η Ινομυαλγία. Εύχομαι να βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση στο θέμα και να συνδέσω ανθρώπους που το έχουν», έγραψε η τραγουδίστρια στο post της.

Η ινομυαλγία είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, διάχυτη ευαισθησία αλλά και άλλα γενικά συμπτώματα όπως διαταραχή του ύπνου και του συναισθήματος. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η star αναφέρεται στο πρόβλημα της, αφού και πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της, όπου βρισκόταν στον γιατρό και της φρόντιζαν τον ώμο, ενώ είχε γράψει στη λεζάντα: «Μια δύσκολη μέρα με χρόνιο πόνο, αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω τόσο δυνατές και έξυπνες γυναίκες γιατρούς».

 

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!