GOSSIP

Miss Usa 2018: Η καλλονή που κέρδισε τον τίτλο

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η τελετή για τη στέψη της νέας Miss USA και νικήτρια αναδείχθηκε η 23χρονη Miss Dacota. 

Η Cara Mund κέρδισε το τίτλο της πιο όμορφης Αμερικανίδας, σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Atlantic City, με κριτή, μάλιστα, την... Maria Menounos! Η 23χρονη καλλονή ξεχώρισε ανάμεσα σε 50 διαγωνιζόμενες, μία για κάθε αμερικανική πολιτεία. Οι νεαρές γυναίκες έκαναν πασαρέλα με τουαλέτα και με μαγιό και, φυσικά, απάντησαν στις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, η Maria Menounos ρώτησε την Cara Mund για την κλιματική αλλαγή και η 23χρονη καλλονή απάντησε πως ο Donald Trump έκανε μεγάλο κακό στην χώρα που απέσυρε τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή. «Είναι μία κακή απόφαση. Υπάρχουν ενδείξεις πως η αλλαγή του κλίματος υπάρχει και πρέπει να είμαστε και εμείς «στο τραπέζι», απάντησε χαρακτηριστικά η υποψήφια στην Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια.

Η Maria Menounos, από την άλλη, έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει. Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από την λαμπερή βραδιά στο Instagram, ενώ, μεταξύ άλλων, ανέβασε μια σέλφι φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Πηγή: TLife.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!