GOSSIP

Η Megan Fox μιλάει για το πόσο δύσκολα έχασε τα κιλά της γέννας

Είναι μία πολύ δοτική μαμά και αγαπάει πολύ τα τρία της αγόρια, που έχει αποκτήσει με το άτακτο αγόρι του Hollywood, Bryan Austin Green. 

Η Megan Fox στην πρώτη της συνέντευξη ένα χρόνο μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού, Journey, μιλάει για το πόσο δύσκολο ήταν να επαναφέρει το σώμα της και πάλι στην προ-εγκυμοσύνη του μορφή.

Η μελαχρινή ηθοποιός έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας –των αντρών περισσότερο για να είμαστε ειλικρινής- για τις υπέροχες καμπύλες της και το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της, αλλά στην πρόσφατη συνέντευξη της, εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε πάρα πολύ και σκληρή δουλειά για να χάσει τα κιλά που πήρε στην τελευταία της εγκυμοσύνη.

Η 31χρονη συγκεκριμένα ανέφερε: «Γυμναζόμουν πολύ σκληρά. Αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα με πολλές βόλτες και πολύ τρέξιμο. Ήταν απαίσιο. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Δεν υπάρχει ούτε ένα βράδυ που να έχω κοιμηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Θηλάζω ακόμη τον Journey και ξυπνάει συνέχεια το βράδυ, μετά ξυπνάνε και τα άλλα δύο και έρχονται στο κρεβάτι μαζί μου».

Τάδε έφη η μαμά Megan, η οποία ωστόσο δήλωσε πως λατρεύει πολύ τα παιδιά της. Δύσκολη η μητρότητα τελικά.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!