GOSSIP

Cara Delevingne: Αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν είδε τον εαυτό της με ξυρισμένο κεφάλι

Όταν σκεφτόμαστε το χώρο του μόντελινγκ, εύκολα μπορεί να υποπέσουμε στο παράπτωμα τις ρατσιστικής γενίκευσης που θέλει τα μοντέλα να απολαμβάνουν με ναρκισσιστική απάθεια τις στιγμές λάμψης μακριά από τη γειωμένη πραγματικότητα, όπου η μόδα δεν καθορίζει τη ζωή. Η Cara Jocelyn Delevingne δεν μπορεί να καταταγεί σε αυτή την κατηγορία.

Γεννημένη το 1992 στο Λονδίνο (στο πόδι της έχει ένα τατουάζ που γράφει «Made in England»), έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το χώρο της μόδας σε ηλικία 10 ετών και επτά χρόνια αργότερα υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο. Στα 20 της θα ανακηρυχτεί μοντέλο της χρονιάς, με εξώφυλλα περιοδικών σε όλο τον κόσμο και διεθνείς καμπάνιες. Το πέρασμά της από τις πασαρέλες σύντομο αλλά αξιοπρόσεκτο. H ίδια θα μου αποκαλύψει ότι για εκείνη ομορφιά δεν είναι τα ίδια τα ρούχα, αλλά η αίσθηση που σου προκαλούν τα υφάσματα «χαϊδεύοντας» το σώμα σου.

Μας καράφλιασε (με την καλή έννοια)!

Με την πρώτη μας οπτική επαφή μου γεννήθηκε η απορία αν είναι τελικά όμορφη με αντικειμενικά γεωμετρικά κριτήρια ή αυτό που την ομορφαίνει είναι η αντισυμβατικότητα του προσώπου της σε όλους τους κανόνες ομορφιάς. Στο Παρίσι, όπου συναντηθήκαμε, είχε το κεφάλι της ξυρισμένο, γεγονός που τόνιζε ακόμα περισσότερο τα μεγάλα και πυκνά φρύδια-σήμα κατατεθέν της.

Το κρανίο της χωρίς μαλλιά ήταν καλοσχηματισμένο, σαν πρότυπο αναπαραγωγής κούκλας σε βιτρίνα καταστήματος. Πώς ένιωσε άραγε όταν το ξύρισε; «Συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους να είναι συνδεδεμένοι με τα μαλλιά τους και ξεχνάνε ότι “μαλλιά είναι, θα ξαναμεγαλώσουν”. Ούτε εγώ θα τα κούρευα αν δεν ήταν για κάποιο ρόλο, πράγμα που είναι θλιβερό αν το σκεφτείς, γιατί όταν το έκανα, συνειδητοποίησα ότι ήταν από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα που μπορούσα να κάνω για να καταλάβω ότι και χωρίς μαλλιά μπορώ να είμαι θηλυκή και όμορφη. Στην αρχή αισθάνθηκα ευάλωτη, αλλά τελικά αυτή η πράξη μου με έκανε να νιώσω πιο δυνατή» παραδέχεται.

Πηγή: peoplegreece

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!