GOSSIP

Δύο θρύλοι του Χόλιγουντ συναντιούνται ξανά στη Βενετία [εικόνες & βίντεο]

Και οι δυο τους αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του σύγχρονου κινηματογράφου και είναι ζωντανοί θρύλοι του Χόλιγουντ και συναντήθηκαν ξανά στη φετινή Μόστρα.

Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από τότε που η Jane Fonda και o Robert Redford συμπρωταγωνιστούσαν μαζί για πρώτη φορά σε μια ρομαντική κομεντί (το φιλμ Tall Story) και τώρα η 79χρονη σήμερα Jane και ο 81χρονος Robert συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή του 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας όπου κια οι δύο τους παρέλαβαν τιμητικό Lifetime Achievement βραβείο για τη συνολική τους προσφορά στην 7η τέχνη. 


Όμως φέτος οι δύο σταρ συναντήθηκαν ξανά και στην μεγάλη οθόνη αφού συπρωταγωνιστούν σε μια νέα ρομαντική ταινία το Our Souls At Night του Netflix και έκαναν συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του φεστιβάλ.


Μάλιστα η Jane αστειευόμενη είπε για το αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο Robert πως εύχεται η ερωτική σκηνή τους στο νέο τους φιλμ να είχε κρατήσει λίγο περισσότερο.
Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευσή τους και βίντεο - απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου αλλά και το τρέιλερ της νέας τους ταινίας.
 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!