GOSSIP

Αντιδράσεις προκαλεί η επιλογή της Kendall ως "fashion icon της δεκαετίας"

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απόφαση να βραβευτεί η Kendall Jenner ως "το fashion icon της δεκαετίας" σε τελετή απονομής βραβείων μόδας που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα η 21χρονη Kendall που είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και μέλος της οικογένειας Kardashian, θα πάρει τον τίτλο του fashion icon της δεκαετίας, στα 5α ετήσια βραβεία μόδας FMA (Fashion Media Awards)  του The Daily Front Row.


Η τελετή απονομής θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, και εκτός από την Kendall, θα βραβευτούν και άλλα ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας, όπως ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino, ενώ οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς θα είναι το διάσημο plus size μοντέλο Ashley Graham.

 

Ωστόσο η ανακοίνωση της επιλογής της Kendallγια το συγκεκριμένο βραβείο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς πολλοί βρίσκουν άκυρη την επιλογή της και θυμίζουν πως πριν από 10 χρόια η Kendall ήταν μόλις 11 ετών και σίγουρα δεν ήταν fashion icon.

 

Επίσης πολλοί σπεύδουν να θυμίσουν πως η Kendall, μαζί με όλες τις άλλες Kardashians, εδώ και χρόνια μας δείχνουν μέσω του ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστούν πως δεν κάνουν βήμα χωρίς να επιστρατεύσουν μια ομάδα από στυλίστες και make up artists και άρα καμιά τους δεν μπορεί να κερδίσει επάξια τον τίτλο του fashion icon. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!