GOSSIP

Οι Kardashians έκαναν μια καλή πράξη αυτές τις μέρες

Μπορεί να είναι μια από τις πιο διάσημες οικογένειες του πλανήτη και συχνά να δέχονται σφοδρή κριτική για το lifestyle τους, αλλά αυτές τις μέρες οι Kardashians έδειξαν πως διαθέτουν γενναιοδωρία και ανθρωπιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Kevin Hart, συγκλονισμένος από τον όλεθρο που άφησε πίσω του το πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ στις ΗΠΑ, αποφάσισε να ξεκινήσει μέσω Instagram, αυτό που ο ίδιος ονόμασε "Hurricane Harvey Relief Challenge" και ζήτησε από όλους "να τον βοηθήσουν για να βοηθήσει το Χιούστον". 

 

 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on Aug 27, 2017 at 4:07pm PDT

Ανάμεσα σε αυτούς που αμέσως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ήταν και η μητέρα των Kardashians η διαβόητη Kris Jenner, η οποία δηλωσε πως συγκινήθηκε από το μήνυμα του Hart και τόνισε πως η οικογένειά της θα κάνει δωρεά ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει το έργο ανακούφισης των θυμάτων της φυσικής αυτής καταστροφής, τόσο του Ερυθρού Σταυρού όσο και του Στρατού Σωτηρίας.


Αμέσως μετά και οι κόρες της επιβεβαίωσαν μέσω social media την γενναιόδωρη προσφορά των 500.000 δολαρίων και έσπευσαν να ζητήσουν από τους εκατομμύρια followers τους να βοηθήσουν και αυτοί όσο μπορούν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!