GOSSIP

H Taylor σηκώνεται από τον τάφο στο νέο της βιντεοκλίπ που σπάει ρεκόρ

Με το που κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το νέο single της Taylor Swift με τον τίτλο "Look What You Made Me Do", όλοι κατάλαβαν πως η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα.

Πρόκειται για το πρώτο σίνγκλ από το νέο άλμπουμ  Reputation που θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και το βιντεοκλίπ ξεκινά με την Taylor να σηκώνεται από έναν τάφο που γράφει "Εδώ κείτεται η φήμη της Taylor Swift".


Και φυσικά πρόκειται για μπηχτή για την κόντρα της Taylor με το ζεύγος West Kardashian αλλά και άλλους celebrtities και η Swft δεν σκοπεύει να είναι διακριτική στο συγκεκριμέο θέμα.
Έτσι εκτός από τους στίχους του τραγουδιού που είναι γεμάτοι σπόντες και το βίντεο δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει το γεγονός πως η Taylor τα έχει βάλει με την Kim Kardashian και τον Kanye West.


Έτσι την βλέπουμε αφού μιμείται όλα τα στυλ που η ίδια είχε υιοθετήσει στο παρελθόν, να μιμείται με χελυαστική διάθεση και την Kim ενώ  στο φινάλε του βίντεο φοράει το ίδιο φόρεμα που φορούσε και το 2009 στα βραβεία VMAs, τότε που ο Kanye West είχε διακόψει την ομιλία της την ώρα που αποδέχονταν το βραβείο της.
Δείτε το βίντεο και προφανώς έπεται συνέχεια σε αυτή την απίστευτη κόντρα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!