GOSSIP

Η Kate και ο Leo έχουν μια πολύ γλυκιά συνήθεια

Γνωρίστηκαν στα πλατό των γυρισμάτων της ταινίας "Τιτανικός" και αμέσως δέθηκαν.

Κια μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από όταν ο Cameron σάρωσε τα Όσκαρ με το love story της Rose και του Jack στο πιο θρυλικό ναυάγιο της σύγχρονης ιστορίας, αλλά οι δύο πρωταγωνιστές του συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα δεμένοι. 

Οι φήμες ποτέ δεν σταματούν να θέλουν την Kate Winslet και τον Leonardo DiCpario να είναι ζευγάρι, όμως οι ίδιοι επιμένουν πως είναι πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα είναι τόσο δεμένοι που έχυν τη δική τους προσωπική πολύ γλυκιά συνήθθεια κάθε φορά που συναντιούνται.

Όπως αποκάλυψε η Winslet στο περιοδικό Glamour, όταν βρίσκονται με τον Leo,  είναι σα να μην έχει περάσει χρόνος από την προηγούμενή φορά που ξαναβρέθηκαν. Είναι ο Jack και είναι η Rose και σε οποιοδήποτε yacht του DiCaprio και αν βρίσκονται αυτός είναι ο Τιτανικός. Ακόμα και αν δεν είναι εν πλω, οι δύο ηθοποιοί μιλάνε μεταξύ τους με ατάκες από την ταινία. 

"Δεν θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς λέμε, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Και μερικές φορές ανταλλάσουμε ατάκες απο τον Τιτανικό γιατί μόνο εμείς μπορούμε και επίσης το βρίσκουμε πολύ αστείο". 

Ακόμα όμως και αν αφήσουν την ταινία και μιλήσουν σαν δύο καθημερινοί άνθρωποι, σύμφωναμε τα λεγόμενα της  Winslet περνάμε φανταστικά. "Δεν θα θέλατε να ξέρετε την τελευταία συζήτηση που είχαμε, γιατί ήταν τόσο αστεία και με έκανε να γελάσω τόσο πολύ. Πολλές φορές λέμε ο ένας στο άλλον "φαντάζεσαι αν ο κάσμο μάθαινε τα χαζά πράγματα που λέμε". 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!