GOSSIP

To Variety αποκαλύπτει τις υπέρογκες αμοιβές των σταρ της tv

Το περιοδικό Variety σε πρόσφατο δημοσίευμά του απκαλύπτει τις λίστες με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης και οι αμοιβές των celebrities πραγματικά ζαλίζουν.

To δημοσίευμα περιλαμβάνει λίστες με τις αμοιβές που λαμβάνουν για κάθε επεισόδιο οι ηθοποιοί σε δραματικές και κωμικές σειρές, και φυσικά εκεί βλέπουμενα φιγουράρουν τα ονόματα όλων των πρωταγωνιστών της σειράς Game of Thrones, που ο καθένας τους παίρνει από 500.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο.


Αλλά αυτά είναι μόνο ψίχουλα μπροστά στα 775,00 δολάρια που θα παίρνει o Robert De Niro για κάθε επεισόδιο της νέας δραματικής τηλεοπτικής σειράς (προς το παρόν είναι άγνωστος ο τίτλος, αλλά είναι γνωστό πως θα την υπογράφει ο πολυβραβευμένος David O. Russell) του Amazon, ή τα 900.000 δολάρια το επεισόδιο που αποτελούν την αμοιβή όλων των πρωταγωνιστών της κωμικής σειράς Big Bang Theory.

Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει και τις ετήσιες αμοιβές παρουσιαστών τηλεοπτικών σόου και reality και εκεί στην κορυφή φιγουράρει η Ellen DeGeneres με 50 εκατομμύρια δολάρια και ακολουθεί η δικαστής Judy τυ ομώνυμου reality με 47 εκατομύρια δολάρια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!