GOSSIP

O Matt LeBlanc σχεδιάζει σύντομα να βγει στη σύνταξη [βίντεο]

Την άμεση συνταξιοδότησή του ονειρεύεται ο διάσημος ηθοποιός Matt LeBlanc τώρα που έγινε 50 ετών.

Το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε ως Joey στη σειρά Φιλαράκια, και αυτός έμελλε να είναι ο ρόλος που σημάδεψε για πάντα την καριέρα του.


Ο Matt LeBlanc, μπορεί ποτέ να μην κατάφερε να ξεπεράσει την τεράστια επιτυχία του Friends, αλλά παραμένει πολυάσχολος καθώς παίζει σε δύο δημοφιλείς σειρές ( Episodes και Man With a Plan) ενώ συμμετέχει και στο τηλεοπτικό σόου με θέμα την αυτοκίνηση Top Gear. 


Και όμως αυτό που πρωτίστως θέλει ο διάσημος ηθοποιός, δεν είναι να κάνει κάποια νέα τεράστια επιτυχία, αλλά να βγει στη σύνταξη. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του Conan O Brien και όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του όπου είχε αναφέρει πως ήθελε να βγει στη σύνταξη στα 50 του, ο ίδιος επιβεβαίωσε πως όντως θα ήθελε να βγει όσο το δυνατό νωρίτερα στη σύνταξη και να μην κάνει τίποτα.


"Μια κλασική μου μέρα θα ξυπνάω όσο αργά θέλω ή όσο νωρίς θέλω, χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι και κανείς να μη μου λέει τί να κάνω" . Κάπως έτσι φαντάζεται τη συνταξιοδότησή του ο διάσημος, ηθοποιός.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!