GOSSIP

Η κόρη της Iman και του David Bowie μεγάλωσε και είναι μια κούκλα [εικόνες]

Το διάσημο πρώην μοντέλο Iman και ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής και μουσικός David Bowie, που βύθισε τους πάντες σε πένθος με τον αιφνίδιο θάνατό του τον Ιανουάριο του 2016, είχαν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Lexi.

Η Lexi (το κανονικό της όνομα είναι Jones αλλά όλοι την αποκαλούν Lexi) γεννήθηκε το 2000, οκτώ χρόνια μετά το γάμο των γονιών της και ήταν το δεύτερο παιδί, τόσο της Iman (που είχε αποκτήσει και μια κόρη, την Zulekha Haywood, με τον πρώην σύζυγό της Spencer Haywood) όσο και του Bowie (ο οποίος είχε αποκτήσει και ένα γιο από το γάμο του με την Angie Bowie, τον Duncan Jones).


Πρόσφατα η Lexi γιόρτασε τα 17α γενέθλιά της, και τώρα που έχει μεγαλώσει δείχνει πολύ όμορφη. Η ίδια η Iman ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία της μικρής κόρης της στο Ιnstagram, για να μας δείξει πόσο όμορφη είναι η Lexi Jones στα 17 της χρόνια και την αποκάλεσε "βασίλισσα της καρδιάς της".


Η ίδια η Lexi συχνά ανεβάζει selfies της, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αλλά και συγκινητικά ποστ για να δείξει πως δεν ξεχνάει ποτέ τον αγαπημένο της πατέρα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!