GOSSIP

H Cindy Crawford μας ξεναγεί στο σπίτι της στο Μαλιμπού [βίντεο]

Η Cindy υπήρξε ένα από τα σπουδαιότερα top models όλων των εποχών και η πρώτη που κατάφερε να κάνει τον πλαντήτη να μιλάει για super models που συναγωνίζονται στα ίσα, σε φήμη, δόξα και χρήμα, τους χολιγουντιανούς σταρ.

Σήμερα είναι 51 ετών, είναι παντρεμένη με τον πολυεκατομυριούχο επιχειρηματία Rande Gerber και έχει αποκτήσει δύο όμορφα παιδιά (την κόρη της Κaia, η οποία εμφανίζεται και στο βίντεο και το γιο της Presley, που της τηλεφωνεί) που και τα δυο ακολουθούν καριέρα μοντέλου με τεράστια επιτυχία.


Τώρα το περιοδικό Vogue, που έχει φιλοξενήσει αναρίθμητες φορές την Cindy στο εξώφυλλό του εδώ και δεκαετίες, της ζήτησε να συμμετάσχει στη σειρά βίντεο με τον τίτλο "73 ερωτήσεις".


Και πράγματι η Cindy δέχτηκε και άνοιξε την πόρτα του υπερχλιδάτου σπιτιού της στο Μαλιμπού και με άνεση ξεναγεί την κάμερα στους χώρους του σπιτιού ενώ απάντάει σε όλες τις ερωτήσεις: από το ποιό είναι το αγαπημένο της φαγητό (το χαβιάρι) μέχρι τί δεν θα φορούσε ποτέ (τα crop tops).

Παράλληλα απαοκαλύπτει πως αν δεν γίνονταν μοντέλο ήθελε να γίνει δασκάλα και παραδέχεται πως κάποτε κατά λάθος βρέθηκε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον George Clooney. 


Αλλά δεν πρόκειται για κάτι πονηρό, απλά ο σύζυγός της Rande και ο George έχουν μαζί αποκτήσει την εταιρεία tequila Casamigos (η οποία πρόσφατα πουλήθηκε έναντι ενός αστρονομικού ποσού) και η Cindy άφησε να εννοηθεί πως βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον George μετά από μια βραδιά με άφθονη κατανάλωση τεκίλα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!